Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çalışanlarından Önemli Talep

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çalışanlarından Önemli Talep
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 15.04.2021-12.5.2021 tarihleri arasında yer değişikliği taleplerini toplamış ve akabinde tek bir gelişme yaşanmamıştır. Bakanlığımızın personel işlerine ulaşmak neredeyse imkansız. Birkaç gün önce bir şekilde personel işlerine ulaştık ve atamaların ne zaman açıklanacağı sorduğumuzda ise halen herhangi bir işlemin yapılmadığı ve önümüzdeki ayda (Ağustos) puanların hesaplanacağı, arkasından açıklanacağı tarafımıza bildirildi.

İçimizde eşi memur olan arkadaşlar var ve o kurumların eş durumu tayinleri yılda birkaç defa yapılmaktadır. Örneğin bir arkadaşımızın eşi Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışmakta ve eş durumu tayin için son başvuru günü 13.08.2021. Eğer bu tarihe kadar talepte bulunamasa Ocak ayına kalacak. Bakanlığımız eşleri ayırmamak için harekete geçmeli. Yine okul ve kreş için yaz döneminde çocuğun yeni gidecek yere adapte olması ve en azından tatil döneminde bunu yerine getirmesi de avantajdır. 

Mehil müddetinin eş durumu başvurusunda bulunulacak olması sebebiyle kullanılamayacak, ev ve taşıma işlerinden bahsetmeye gerek yok. Ayrıca oturdukları evlerde kontratı Ağustos sonunda bitecek olan arkadaşlarımız da var​ Bu yıl yer değişikliği için toplam başvuru sayısı 250'yi geçmiyor, zaten bu yıl da yer değişikliği için kısıtlı davranılmış. 2018 yılında tayinler Ekim ayında açıklandı. 2021 yılı yer değişikliği başvuruların bitiminin üzerinden 55 gün geçmiş ve daha hiç bir şey yapılmamış.

Geçen yıl tayinler 2 günde açıklanmıştı. Bu konuda desteğinize ihtiyacımız var.
kamuajans

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.