Görevden alınan il milli eğitim müdürü bugün yeniden atandı!

Görevden alınan il milli eğitim müdürü bugün yeniden atandı!
Beklenmeyen bir değişimle Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden alınan Yakup Yıldız'a yeni görev! Yakup Yıldız kimdir?

Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanması üzerine yerine atama yapıldı

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanmıştı.

Boşalan koltuğa Eski Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız atandı.

YILDIZ 2017’DEN BERİ BALIKESİR’DEYDİ

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

Yakup Yıldız 1978 yılında Erzincan´da doğdu. İlköğrenimini Erzincan Bahçelievler İlkokulu´nda, ortaöğrenimini ise Erzincan İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. Yüksek öğrenimini Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği Bölümü’nü bitiren Yıldız, 2000 yılında Erzincan Fatih Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olarak göreve başladı. Sırasıyla, Erzincan Fatih Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Erzincan Milliyet Anadolu Öğretmen Lisesi, Erzincan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Erzincan Sabahat Hanım Anadolu Lisesi’nde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olarak görev yaptı. 2013-2015 yılları arasında Erzincan İl Millî Eğitim Müdürlüğünde İl Millî Eğitim Şube Müdürlüğü vekilliği görevinde bulundu. 27 Ocak 2015 tarihinde Erzincan İl Millî Eğitim Müdür Yardımcılığı görevine atandı. 12 Şubat 2017 tarihinde Erzincan İl Millî Eğitim Müdür Yardımcılığı görevinden ayrılarak Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürü oldu. 17 Eylül 2021’de görevinden alındı.  Evli olan Yıldız, İngilizce ve Arapça biliyor.

kamuajans.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.