Hesabına 9 milyon lira geçiren kadın müdür tutuklandı!!

Hesabına 9 milyon lira geçiren kadın müdür tutuklandı!!
Zimmetine 9 milyon lira para geçirdiği iddiasıyla gözaltına alınan bir banka müdürü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri tarafından yürütülen çalışma ile gözaltına alınan Eskişehir'de özel bir bankanın müdürü Ayşe Pelin Ü.'nün hesabına 9 milyon lira para aktardığı tespit edildi.

Emniyetteki ifadasinin ardından savcılığa sevkedilen banka müdürü daha sonra savcılık tarafından zimmetine para geçirme iddiasıyla ve tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye sevkedildi.

Banka müdürü Ayşe Pelin Ü. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın açıklaması ise şu şekilde oldu.

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ
“Eskişehir'de özel bir bankada müdür olarak görev yapan şahsın bankada bulunduğu konum itibarıyla yetkisini kullanarak kendi uhdesine para aktardığı iddiası ile Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında; şüpheli, 16 Ocak 2023 tarihinde gözaltına alınmış, Cumhuriyet Savcısı tarafından alınan ifadesinden sonra ‘zimmet’ suçundan tutuklama talebi ile sulh ceza hâkimliğine sevk edilmiş olup, sulh ceza hakimliğinde gerçekleştirilen sorgu neticesinde hâkimlik tarafından şüpheli hakkında tutuklama kararı verilmiştir.”

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.