Hodri meydan! Sendika başkanları maaş bordrolarını açıklasın da görelim!

Hodri meydan! Sendika başkanları maaş bordrolarını açıklasın da görelim!
Liyakatli Eğitim ve Bilim Çalışanları Sendikası (Liyakat-Sen) Genel Başkanı Emir KAZAK, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Vedat BİLGİN'i etiketleyerek maaş bordrosunu paylaştı.

Sayın Bakanımızın katıldığı bir televizyon programında memur maaşlarıyla ilgili verdiği rakamların gerçeği yansıtmadığını belirterek tepki gösterdi. Aynı mesajında EğitimBirSen ve TürkEğitimSen Genel Başkanlarını da etiketleyerek kamu çalışanlarının açlık sınırında yaşadığı, ay sonunu getiremediği, yüksek enflasyon altında ezildiği günümüzde memurun hakkını savunmadıkları, memurun ekonomik buhran içinde ezilmesine seyirci kalmaları konularında eleştiride bulunarak Ali YALÇIN ve Talip GEYLAN'ı maaş bordrolarını paylaşmaya davet etti.

Emir KAZAK'ın sosyal medya paylaşımı şu şekilde;

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

"Sayın @vedatbilgn 29 yıllık devlet memuruyum aile ve çocuk yardımı dahil aldığım maaş 15.700TL'dir.  @aliyalcin @TalipGeylan06 komşusu açken tok yatan bizden değildir diyen Hz.Peygamberimizin medeniyetini temsil ettiğinizi savunuyorsunuz benim tokluk durumum aşağıda. Ya sizin?

Örgütlenmeden aldığınız gücü daha ne kadar siyasi bir dernek gibi kullanmaya devam edeceksiniz? Hiyerarşik ücret dengesinin bozulmasına seyirci kaldınız, memuru kuru soğana muhtaç hale getirdiniz. Sözümüzü Twitter'da değil alanlarda söyleyelim."

Liyakat-Sen Genel Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.