İcra Personelinin (İcra Müdürü, Müdür Yardımcısı ve İcra Kâtibi ) 2021 Güncel Maaşı Ne Kadar?

İcra Personelinin (İcra Müdürü, Müdür Yardımcısı ve İcra Kâtibi ) 2021 Güncel Maaşı Ne Kadar?
2021 yılı Ocak-Temmuz döneminde icra müdürü, icra müdür yardımcısı ve icra katibi her derece ve kademe maaşı ne kadar olacak? icra personelinin 1 Ocak 2021'den itibaren maaşları ne kadar arttı?

Adalet Bakanlığı bünyesinde görev yapan İcra Kâtibi, İcra Müdür Yardımcısı ve İcra Müdürü 2021 yılının ilk yarısında zamlı aylık net maaşı ne kadar olacak? İşte her derecede icra müdürlükleri çalışanlarının zamlı 2021 yılı ocak-temmuz maaş tablosu...

İCRA MÜDÜRLÜKLERİ PERSONELİNİN 2021YILI MAAŞI

İcra müdürlüklerinde “İcra Katibi”, “İcra Müdür Yardımcısı” ve “İcra Müdürü” unvanlı Devlet memurları da görev yapıyor.

İş girişleri diğer memurlara göre farklı düzenlemelere tabi olan İcra Müdürlükleri personeli hakkında aylık maaş ödemelerinde Adalet Hizmetleri Tazminatı da uygulanmaktadır.

İcra müdürlüklerinde; icra müdürü, icra müdür yardımcısı ve icra kâtibi unvanlarında görev yapan lisans mezunu personelin 2021 yılının ilk yarısındaki aylık net maaşlarının (%15 gelir vergisi diliminde), hizmet süreleri ve derece/kademeleri itibariyle ne kadar olduğu konusunda hazırladığımız tabloya aşağıda yer verilmiştir.

İcra Kâtibi, İcra Müdür Yardımcısı ve İcra Müdürü aylık net maaşı (2021 yılının ilk yarısında)


NOT:

*Aile yardımı ve asgari geçim indirimi bakımından, bekar (veya eşi çalışmadığı) ve çocuk yardımından yararlanmayan personele göre değerlendirme yapılmıştır.

*Tabloda hizmet süresi 13 yıldan az gösterilenlerin, 14.10.2008 tarihinden sonra işe girmiş oldukları varsayılmıştır.

*Tabloda, hizmet süreleri itibariyle ulaşılabilecek derece/kademeler tahmini olarak kullanılmıştır.

*Yabancı dil tazminatı ödemesi hesaplamaya dahil edilmemiştir.

*Zorunlu Bireysel Emeklilik Sigortası primi ve sendika aidatı kesintileri ile toplu sözleşme ikramiyesi ödemesi dikkate alınmamıştır.

*Görev mahalli dışında veya mesai saatleri dışında yaptırılacak çalışmalar nedeniyle yapılacak ödemeler dikkate alınmamıştır.
memurunyeri.com
 

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.