İşte en yüksek memur ve emekli promosyon miktarları

İşte en yüksek memur ve emekli promosyon miktarları
En yüksek emekli maaş promosyonu araştırmaları sürerken, bankalar 31 Ağustos itibarıyla sona eren başvuru tarihlerini 30 Eylül Cuma gününe kadar uzattı... Memurlara 41 bin 500 liraya varan miktarda promosyon verildi.

Emekli promosyonu ödemeleri, milyonlarca SSK ve Bağ-Kur'lu tarafından yakından takip ediliyor. Banka promosyonları maaş aralıklarına göre farklılık gösterirken en yüksek emekli promosyonu veren bankalar listesi araştırılıyor. Bankaların kampanya yarışı sürerken emeklilere 10 bin lira, memurlara ise 41 bin 500 liraya varan promosyon imkanı sunuldu. 

En yüksek emekli maaş promosyonu araştırmaları sürerken, bankalar 31 Ağustos itibarıyla sona eren başvuru tarihlerini 30 Eylül Cuma gününe kadar uzattı. Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, emeklilerin eline 10-15 bin lira fazla promosyon geçebileceğini açıklamıştı. Bankaların kampanya yarışı devam ederken en yüksek emekli maaş promosyonu 10 bin TL'ye, en yüksek memur promosyonu ise 41 bin 500 liraya kadar yükseldi. 

EMEKLİYE 10 BİN, MEMURA 41 BİN 500 LİRAYA VARAN PROMOSYON
En yüksek emekli promosyonu ödemeleri 8 bin 250 TL'ye kadar yükselirken bazı bankalar, emekli yakınını getirenlere 10 bin liraya kadar promosyon imkanı sunuyor. Emeklilerin yanı sıra memurlar için de promosyon yarışı sürüyor. Memur promosyonlarında ise bazı kurumlar 41 bin 500 liraya sözleşme yeniledi.

MEMUR PROMOSYON ÖDEMELERİ NE KADAR?
Bazı kurumların ödeme anlaşmaları şöyle:

Anadolu Üniversitesi, 5 bin 500 personeli için 3 yıllık imzaladığı anlaşma çerçevesinde personellerine 41 bin 500 TL promosyon verilmesi kararlaştırıldı.

Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi personeline 31 bin 100 lira,

Eskişehir Sağlık Müdürlüğü bünyesindeki personele 36 bin lira,

Bingöl Özel İdaresi personeline 23 bin 875 lira,

Edirne Keşan Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarına 25 bin 250 lira,

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarına 21 bin 950,

Saruhanlı Belediyesi personeline 19 bin 50,

Adalet Bakanlığı personeline 3 yıllık taahhüt karşılığında 25 bin lira,

Gaziantep Üniversitesi çalışanlarına 4 yıllığına kişi başı 35 bin,

Şanlıurfa Harran Üniversitesi’nde görev yapan personele 37 bin 250,

Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü personeline 19 bin 205 lira promosyon ödenecek.

"EMEKLİLERİN ELİNE 10-15 BİN TL FAZLA PROMOSYON GEÇEBİLİR"

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, emekli promosyon ödemeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 

Şahin'in açıklaması şu şekilde; 

"Bazı kurumlarda 30-32 bin TL'ye çıkan promosyon görüşmelerinin olduğunu duyuyoruz. Bunun sebebi ne? 12 bin çalışanın olması. Burada 12 milyon emekli var. 12 milyon emekliyle bankaların karşısına çıkılırsa emeklilerin eline 10-15 bin TL belki daha fazla promosyon geçebilir."

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

EN YÜKSEK EMEKLİ MAAŞI VEREN BANKALAR HANGİLERİ

Müşterilerini rakiplere kaptırmak istemeyen bankalar 3 yıllık sözleşme karşılığında 8 bin 250TL'ye kadar yükselen emekli promosyon ödemeleri 10 bin TL'ye dayandı. Üç yıl boyunca bankada kalma sözü veren tanıdıklarına tavsiye eden emekliler yaklaık 10 bin TL emekli promosyonu ödemesi alabilecek. Yeni sözleşme rakamlarının güncellenmesiyle ortaya çıkan yaklaşık 2 bin liralık fark da bankaların bildirimine göre hesaplara yatırılacak. 

EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMESİ VEREN BANKALAR LİSTESİ

DenizBank, Akbank, Yapı Kredi, TEB, Garanti BBVA, Akbank, ING, Ziraat Bankası, Vakıf Bank ve Türkiye Finans'ın emekli promosyon yarışı sürüyor. Belirli şartların sağlanmasıyla birlikte emekliler 8 bin 250 TL'ye kadar emekli promosyonundan yararlanabilecek. 
Gazetememur

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum