Kamudaki şeflere 3600 ek gösterge TBMM gündeminde! Torba yasa ile mağduriyet giderilecek mi?

Kamudaki şeflere 3600 ek gösterge TBMM gündeminde! Torba yasa ile mağduriyet giderilecek mi?
Kamuda görev yapan şeflerin 3600 ek göstergeden faydalanması Meclis Genel Kurulunda dile getirildi.

İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk, kamudaki şeflerin ve 1’inci dereceye düşen bütün memurların 3600 gösterge kapsamına alınmasını şu şekilde ifade etti!

Torba yasa ile mağduriyet giderilsin?

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ 

İSMAİL KONCUK (Adana)- Değerli milletvekilleri, evvelsi gündü, yanıma Diyanet İşleri Başkanlığından bir grup geldi, daha önce de şeflerimiz ziyaret etti. Biliyorsunuz, 3600 düzenlemesi yapıldı, burada da uyardık “Bir hayır yapıyorsanız tam anlamıyla yapın.” diye uyardık ama yapmadınız, hiyerarşik  düzeni bozdunuz. Dolayısıyla, torba yasalar gündeme geliyor, umarım önümüzdeki süreçte şeflerimizin, uzmanlarımızın uğradığı mağduriyet giderilir. 

Bütün memurlara 3600 ek gösterge..

Mesela bakın, Diyanet İşleri Başkanlığında imamlar 3600 aldı, hayırlı uğurlu olsun ama imamların daha üstünde olan APK uzmanları 3600 dışında bırakıldı. Yani bu haksızlığı vatandaşlarımızın, memurlarımızın kabul edebilmesi mümkün değil. Onun için, önümüzde bir imkân var, bu yönüyle 3600 haksızlığı düzeltilmeli ve 1’inci dereceye düşen bütün memurlar 3600 kapsamına alınmalıdır.

Kamubiz.com ÖZEL HABER

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
12 Yorum