Memur ve emekli maaş promosyonları için yeni düzenleme gündemde! Enflasyon oranında artış TBMM'ye sunuldu..

Memur ve emekli maaş promosyonları için yeni düzenleme gündemde! Enflasyon oranında artış TBMM'ye sunuldu..
Memur ve emekli maaş promosyonları için yeni düzenleme Meclis gündeminde. Bankalarla yapılan promosyon anlaşmalarında enflasyon oranında dikkate alınarak düzenleme yapılmasına ilişkin soru önergesi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin tarafından yazılı olarak yanıtlanması istemiyle TBMM Başkanlığına sunuldu

Memur maaş promosyon artışları ne kadar olmalı? Promosyon anlaşmalarında enflasyon artışının  dikkate alınmasına ilişkin TBMM'ye sunulan soru önergesi şöyle:

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIGl'NA

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ 

Aşağıdaki sorularımın Anayasa'nın 98 ve TBMM İçtüzüğünün 96. ve 99. Maddeleri  uyarınca T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sn. Vedat Bilgin tarafından yazılı olarak  yanıtlanmasını arz ederim.  Saygılarıınla.08.11.2022  Ömer 

Fethi Gürer /Niğde Milletvekili  

1- Bankalarla yapılan promosyon anlaşmalarında çalışan yararına enflasyon artışının  dikkate alınarak düzenleme yapılması için bir çalışma var mıdır? 

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.