MHP den emeklilikte yaşı bekleyenler, emekli maaşlarına zam, çıraklık ve staj süreleri açıklaması

MHP den emeklilikte yaşı bekleyenler, emekli maaşlarına zam, çıraklık ve staj süreleri açıklaması
Emeklilikte yaşı takılanlar, emekli maaşlarına zam bekleyenler ile çıraklık ve staj sürelerinin hizmetten sayılmasına ilişkin MHP den önemli talepler geldi. TBMM de 2022 Yılı Bütçe Kanunu Teklifi ve 2020 Yılı Kesin Hesap Kanun Teklifi'nin tümü üzerine söz alan Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, emekli maaşları, EYT ve staj sürelerinin hizmetten sayılmasına ilişkin şöyle konuştu...

MHP, EYT, staj süreleri ve emekli maaşı konusunu TBMM de dile getirdi. Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, emeklilikte yaşı bekleyenlerin, çıraklık ve staj sürelerine ilişkin talepleri ve emekli maaşlarına ilişkin konuşması şöyle:

Emeklİ Maaşlarına Zam

MHP GRUBU ADINA MUSTAFA KALAYCI (Konya) – Emeklilerin aylıkları geçimlerini sağlayabileceği düzeyde artırılmalı, emeklilerin aylıklarından kesilen katılma payları kaldırılmalı ve emekli aylıkları arasındaki farklılıklar dengeye getirilmelidir.

Çıraklık ve Staj Süreleri İle EYT

Ayrıca, çıraklık ve staj süreleri hizmetten sayılmalı, emeklilikte yaşı bekleyenlerin yaşadığı mağduriyeti giderecek bir düzenleme yapılmalıdır.

Kamubiz.com ÖZEL / ANKARA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
5 Yorum