Sözleşmelilik Bitmeli, Yardımcı Hizmetler Kalkmalı

Sözleşmelilik Bitmeli, Yardımcı Hizmetler Kalkmalı
Ali Yalçın: 'Sözleşmelilik bitmeli, herkese güvence gelmeli.YHS kalkmalı, personel rahatlamalı.Kadro derece sınırlaması bitmeli, kamu görevlileri öğrenimlerine göre yükselmeli. Kariyer ve liyakat ilkesi hayat bulmalı, görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavları tüm kurumlarda yapılmalı. Sendikacılıkta evrensel ilkeler benimsenmeli, 4688 sayılı Kanun yeniden düzenlenmeli. Kamu mevzuatında darbe artığı kalmamalı, kılık-kıyafet yasakları ve yönetmeliği son bulmalı.'

Mart’ta yapılması gereken ancak salgın nedeniyle Eylül’de gerçekleştirilen KPDK toplantısına ilişkin Mart/Eylül KPDK’sı için gündem belirleme toplantısında emek tarafının uzlaştığını ifade eden Yalçın,uzlaşılan maddeleri şöyle sıraladı:“Sözleşmelilik bitmeli, herkese güvence gelmeli.YHS kalkmalı, personel rahatlamalı.Kadro derece sınırlaması bitmeli, kamu görevlileri öğrenimlerine göre yükselmeli. Kariyer ve liyakat ilkesi hayat bulmalı, görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavları tüm kurumlarda yapılmalı. Sendikacılıkta evrensel ilkeler benimsenmeli, 4688 sayılı Kanun yeniden düzenlenmeli. Kamu mevzuatında darbe artığı kalmamalı, kılık-kıyafet yasakları ve yönetmeliği son bulmalı.”

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
20 Yorum