Denizbank Kamu Çalışanlarına Özel İhtiyaç Kredisi Başlattı!

Denizbank Kamu Çalışanlarına Özel İhtiyaç Kredisi Başlattı!
Memurlara hangi banka kredi veriyor? Denizbank kamu çalışanlarına 36 ay vadeli özel kredi kampanyası başlattı. Peki Denizbank Kamu Çalışanlarına Özel İhtiyaç Kredisinin üst limiti nedir?

Memura özel kredi var mı? Denizbank memur kredisi faiz oranı ve üst limiti ne kadar? Kamu Çalışanlarına Özel İhtiyaç Kredisi'ne nasıl başvuru yapılır? Özel İhtiyaç Kredisi için gerekli olan belgeler nelerdir? Tüm ayrıntılar haberimizde...

DenizBank kamu çalışanları ve öğretmenlerin içinde bulunduğumuz zor günlerinde nakit ihtiyacını karşılamak üzere, kamu çalışanlarına özel düşük faiz oranlı ve uygun geri ödeme koşulları ile Özel Kredi kampanyası başlattı.

1-DenizBank memurların nakit ihtiyaçları için %3.12’den başlayan uygun faiz oranlarıyla ve 36 aya varan uzun vade seçenekler ile ihtiyaç kredisi veriyor.

2-Kredi başvurusu dosya masrafsız isterseniz İnternet Bankacılığı ya da MobilDeniz aracılığı ile anında oluşturulabilecek. Kamu çalışanları DenizBank şubesine giderek nüfus cüzdanı ile özel kredi başvurusunda bulunabilir.

3-50.000 liraya kadar 36 aya varan vade seçenekleri ile kredi çekilebilecek.

10.000 TL baz alınarak oluşturulmuş Örnek Ödeme Tablosu:

Örnek ödeme tablosu, 10.000 TL baz alınarak oluşturulmuştur. Kredi üst limiti 250.000 TL'dir. Yasal vade sınırlamaları gereği 100.000 TL üzerindeki tutarlar için maksimum vade 12 ay, 50.000 TL - 100.000 TL aralığındaki tutarlar için 24 ay, 50.000 TL ve altındaki tutarlar için 36 aya kadardır.

Krediyle ilgili tüm detaylar için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.