Kadrolu işçilere müjde! Maaşlarda 8 bin lira SEYYANEN zam yapıldı!

Kadrolu işçilere müjde! Maaşlarda 8 bin lira SEYYANEN zam yapıldı!
İlçe Belediye Başkanı, bünyesinde çalışan kadrolu işçi maaşlarına 8 bin 77 lira seyyanen zam yaptığını açıkladı!

Konya Akşehir İlçe Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında imzalanan ek prokol ile kadrolu işçilere 8 bin 77 lira seyyanen zam verildi.

Seyyanen zam kararı hakkında konuşan Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya:

“Hak-İş’e bağlı Hizmet-İş Sendikası bünyesinde bulunan, Akşehir’imize hizmet eden 32 kadrolu arkadaşımızın ek protokol sözleşmesini imzaladık. Bu sözleşme ile 2023-2025 yılları arasında geçerli olan toplu iş sözleşmesine göre kadrolu işçilerin yevmiyelerine yapılan yüzde 17.55 zamma ek olarak, işçilerimizi enflasyon karşısında ezdirmemek için seyyanen zam uyguladık. Hizmet-İş Sendikası ile imzalanan ek protokolle bir defaya mahsus olmak üzere personellerimizin maaşlarına ek olarak 24 bin 230 lira ödeme yapılacak. Daha sonrasında ise 15 Ekim 2023 tarihinden itibaren her ay 8 bin 77 lira sosyal yardım ücreti ödenecektir. Personellerimize hayırlı uğurlu olsun, bereketli olsun diyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.