Şube müdürlerine makam tazminatı verilmesi, Çalışma Bakanına soruldu

Şube müdürlerine makam tazminatı verilmesi, Çalışma Bakanına soruldu
Kamuda düşük maaşla görev yapan şube müdürlerine görev ve makam tazminatı verilmesi TBMM gündemine taşındı.

Mersin Milletvekili Burhanettin KOCAMAZ tarafından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat IŞIKHAN'a şube müdürlerine makam ve görev tazminatı soruldu

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞINA

Aşağıdaki sorularımın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Vedat IŞIKHAN tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını saygılarımla arz ederim. Burhanettin KOCAMAZ/ Mersin Milletvekili

Kamu kurum ve kuruluşları bünyesinde önemli bir yere sahip olan şube müdürleri makam tazminatı ve buna bağlı olarak görev tazminatı gibi uygulamalardan mahrum bırakılmıştır. Şube müdürlerinin, kendileri gibi emsal görevlerde bulunan arkadaşlarına verilen makam tazminatı ve buna bağlı olarak görev tazminatı konusunda talepleri bulunmaktadır.

Bu bilgiler ışığında;

1. Kamu kurum ve kuruluşları bünyesinde önemli bir yere sahip olan şube müdürlerine de makam tazminatı ve buna bağlı olarak görev tazminatı verilmesi konusunda bir çalışmanız var mıdır? Bu konuda çalışma yapmayı düşünüyor musunuz?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
26 Yorum