Ali Yalçın'dan şube müdürleri, şefler, müfettişler ve okul müdürleri hakkında FLAŞ açıklama

Ali Yalçın'dan şube müdürleri, şefler, müfettişler ve okul müdürleri hakkında FLAŞ açıklama
Eğitim-Bir-Sen 18. Türkiye Buluşması Antalya'da düzenlendi. Genel Başkan Ali Yalçın burada yaptığı konuşmasında şube müdürleri, şefler, müfettişler ve okul müdürlerine önemli mesajlar verdi.

MEB şube müdürü maaşı gündemden düşmüyor. 7. dönem toplu sözleşme döneminde büyük beklenti içinde olan ancak umduğunu bulamayan şube müdürleri, şefler ve müfettişlere güzel haber Ali Yalçın'dan geldi. Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, önümüzde acil çözüm bekleyen önemli sorunlar var diyerek bu unvanlarda çalışan kamu personeline destek sözü verdi.

Antalya'da düzenlenen toplantının açılışında konuşan Ali Yalçın, şube müdürlerine uzman ve başöğretmenlik hakkı verilmesini, müfettişlerin ise maaşlarında iyileştirme yapılması gerektiğini söyledi. Yalçın ayrıca okul müdürülerini ilgilendiren açıklamasında yönetici atama yönetmeliğinde değişiklik yapılması gerektiğini şu ifadelerle dile getirdi.

Şube müdürlerinin, şeflerin ve müfettişlerin özlük hakları

''- Şube müdürlerinin, şeflerin ve müfettişlerin sesine kulak verilmesi, öğretmenken şube müdürlüğü kadrolarına atananlara uzman ve başöğretmenlik için başvuruda bulunma hakkı verilmesi, müfettişlerin mali haklarında artış sağlanması, ''

Yönetici atama yönetmeliği değişmeli

''- Yönetici görevlendirme yönetmeliğinin değişmesi,

- Proje okulları, öğretmen ve yöneticilerinin geleceği konusundaki belirsizliğin giderilmesi

gibi mücadele etmemiz gereken konular var önümüzde.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
18 Yorum