Arabasında kabus yaşatmıştı! Okuldaki müdür yardımcısına 22 yıl hapis...

Arabasında kabus yaşatmıştı! Okuldaki müdür yardımcısına 22 yıl hapis...
Okullarda çocuk istismarı vakalarının sonu gelmiyor. Beykoz'da bir lisede müdür yardımcısı olan 49 yaşındaki M. Y'nin aynı lisede öğrenci olan 18 yaşındaki Ş.E'yi bir bahaneyle arabasına alarak taciz ve tecavüz girişiminde bulunduğu iddia edildi.

Geçtiğimiz Haziran ayında öğrencisi Ş.E'yi evine bırakma bahanesiyle arabasına alan ve sonra aracı ormanlık alana süren M. Y, iddiaya göre önce sözlü olarak daha sonra fiziksel olarak genç kıza cinsel istismarda bulundu. Olay anında şoka uğrayan öğrenci Ş.E. müdür yardımcısının elinden zor kurtuldu.

Genç kızı evine bırakmak üzere arabasına alan M. Y, genç kıza "Beni tahrik ediyorsun, çok güzelsin" ifadeleriyle taciz içerikli konuşmalar yaptı. Bu da yetmezmiş gibi Ş.E'nin vücuduna dokunarak öpmeye yeltendi.

Yaşadıkları karşısında korkan genç kız kendisini istismar etmeye çalışan adamı iterek arabadan kurtuldu. Panikle yaşananları ailesine anlatan Ş.E. durumu savcılığa intikal ettirdi.

Müdür yardımcısı M.Y. hakkında suç duyurusunda bulunan Ş.E. ve babası A.E'nin şikayetiyle olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Gözaltına alının şüpheli M. Y. suçlamaları reddederek genç kızın kendisine iftira attığını ileri sürdü.

Ancak genç kız okula giderek şüpheliyle yan yana geldi ve söz konusu olayla ilgili konuşma bahanesiyle şüpheli müdür yardımcısının ikrar içeren konuşmasını ses kaydına aldı.

Savcılığa sunulan ses kaydında şüpheli M.Y'nin "Orada aklı selim değildim, ne yapayım görmedi gözüm" şeklinde konuştuğu ortaya çıkarken savcılık, skandal ses kaydını delil olarak kabul etti.

Şüpheli müdür yardımcısına "Çocuğun cinsel istismarı" suçundan 22 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum