İl milli eğitim müdürü talimat verdi! Okul hakkında inceleme başlatıldı

İl milli eğitim müdürü talimat verdi! Okul hakkında inceleme başlatıldı
Aydın Germencik'te bir okulda çekilen görüntüler üzerine İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici inceleme taimatı verdi.

Aydın'da bir ilkokulun bahçesinde çekilen görüntüler üzerine milli eğitim müdürülüğü harekete geçti. Büyük yankı uyandıran görüntüler sonrası konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, konuyla ilgili olarak soruşturma yapmak üzere İlçe müdürünün görevlendirildiğini söyledi.

Germencik Şehit Cafer İlkokulu bahçesinde tepki çeken görüntüler üzerine İl Milli Eğitim Müdürlüğü okul hakkında harekete geçerek inceleme başlattı.

Teneffüs saatinde bakımsız bahçede toz toprak içinde, sağlıksız koşullar altında oyun oynayan çocuklara ait görüntüler yayınlandı. Çocukların birbirlerini tartaklandıkları anların da yer aldığı görüntüler birçok veli tarafından tepkiyle karşılandı. Okul yönetiminin bu anlarda nerede olduğu ve neden müdahale edilmediği soruldu. Bakımsız kalan okul bahçesinin hastalıklara davetiye çıkardığını vurgulayan veliler çözüm istedi.

Bunların üzerine İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici harekete geçti. Germencik'e hızlı bir şekilde görevlendirme yapan Ekici, “velilerimizin gönlü rahat olsun” dedi. Ne tedbir alınması gerekiyorsa alınacağını aktaran Ekici, “Yarın ilçe müdürümüzü görevlendirdik. Orada bir durum tespiti yapmamız lazım. Biliyorsunuz ilkokulda öğrencilerin oyun alanları da farklı olabiliyor. Bunlardan bir tanesi de toprak zemin olabilir ama tabi orada konuyu bir anlamamız lazım. Konuyu arkadaşlarımıza söyledim. Orada bir ihmal varsa veya tedbirsizlik varsa ivedi şekilde yarın sabahleyin o konuyla ilgilenecekler. Nasıl tedbir alınması gerekiyorsa gerekli çalışmalar yapılacak. Velilerimizin gönlü rahat olsun diye konuştu.

mansetaydin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.