İlçe Milli Eğitim Müdürü, üst göreve atandı!

İlçe Milli Eğitim Müdürü, üst göreve atandı!
Pertek İlçe Milli Eğitim Müdürü Fethi Ateş’in yeni görevi belli oldu. İl Milli Eğitim Müdürü Gürsel Ekmekçi'nin yerine kim atandı?

Yaklaşık 4,5 yıldır Tunceli İl Milli Eğitim Müdürü görevini yürüten Gürsel Ekmekçi görevden alındı ve yerine atama yapıldı.

Temmuz 2023'te Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Tunceli Milli Eğitim Müdürü Gürsel Ekmekçi'yi görevden almış ve yerine vekaleten Müdür Yardımcısı Serdar Parlak getirilmişti.

Ancak MEB'deki son atamalar kapsamında Elazığlı Bürokrat Fethi Ateş'in, Tunceli Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandığı bildirildi. Fethi Ateş, Pertek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürütmekte idi.

FETHİ ATEŞ KİMDİR?

8 Mayıs 1971 yılında Elazığ’da doğdu. 1993 yılında Fırat Üniversitesi Fen Edebiyat fakültesi matematik bölümünü bitirdi. Uzun Yıllar Final eğitim kurumlarında öğretmen ve yönetici olarak görev yaptı. 2019 yılından beri Pertek ilçe milli eğitim müdürü olarak görevini yürüten Ateş, son olarak Tunceli Milli Eğitim müdürü olarak atandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.