MEB il müdür yardımcısı, il müdürü olarak atandı!

MEB il müdür yardımcısı, il müdürü olarak atandı!
Bir süredir Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan il müdürü atamalarına yenisi eklendi. MEB tarafından Düzce milli eğitim müdürülüğüne atama yapıldığı iddia ediliyor.

Düzce'nin yeni milli eğitim müdürü kim olacak? Henüz resmi olmayan bilgiye göre Düzce’de 2021 yılından beri İl Müdürlüğü görevini yürüten Tamer Kırbaç görevden alınıp yerine İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Emrullah Aydın atandı.

Kulislerde konuşulan bu bilginin resmiyete dökülmesinin an meselesi olduğu değerlendirilirken, hali hazırda Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Tamer Kırbaç’ın yeni görevine ilişkin bir bilgi paylaşılmadı.

EMRULLAH AYDIN KİMDİR?

1970 yılında Erzurum'un Oltu ilçesinde dünyaya geldi.

İlkokulu Oltu'da, Orta ve Liseyi İskenderun İmam Hatip Lisesi'nde okuyan Aydın, 1994 yılından Erzurum Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Coğrafya bölümünden mezun oldu.

Yüksek Tahsilini Aydın Üniversitesi Mahalli İdareler ve Yerinden Yönetim alanında tamamlayan Aydın, 1995 yılında Esenler İbrahim Turhan Lisesi'nde göreve başladı. Bahçelievler, Bakırköy gibi ilçelerde idari görevlerde bulunan Aydın, İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü Ar Ge biriminde çalıştı ve 2014 yılında Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu.

STK ve gönüllü oluşumlarda aktif olduğu bilinen Aydın; Milli Gençlik Vakfı, Andolu Gençlik Derneği, İstanbul Sivil Anayasa Platformu, İstanbul Gönüllü Teşekküller gibi kuruluşların yanında 2005-2014 yılları arasında Eğitim Bir Sen İstanbul 1 Nolu Şube Başkanlığı vazifesini de yerine getirdi.

Hali hazırda İstanbul İl Milli Eğitim Müdür yardımcılığı görevini yürütmektedir.

oncurtv

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum