'Sayın Yusuf Tekin, bu okul müdürünün peşini bırakmayacağız!'

'Sayın Yusuf Tekin, bu okul müdürünün peşini bırakmayacağız!'
Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Başkanı Levent Kuruoğlu Kocaeli il başkanı Adem Ellialtıoğlu'nun yaşadığı bir olayı gündeme taşıdı. İzmit Cahit Elginkan Lisesinde yaşanan olayda okula ziyarette bulunan il başkanı Adem Ellialtıoğlu’nun kızına baskı yapıldığı..

Okul müdürü ve yardımcısının sendika başkanı yerine, küçük kızına baskı yaptığı iddia edildi! Olay Kocaeli İzmit Cahit Elginkan Lisesinde meydana geldi. Rutin okul ziyaretlerinde bulunan Kocaeli Hür-Sen İl Başkanı Adem Ellialtıoğlu'nun, okuldan ayrılmasının ardından aynı okulda okuyan kızı müdür ve yardımcısı tarafından odaya çağrıldı.

Sendika başkanının ayrılmasından sonra gelişen bu olaya tepki gösteren Genel Başkan Levent Kuruoğlu da Milli Eğitim Bakanlığına seslenerek bu müdürün peşindeyiz, dedi.

Sayın Genel Başkan Kuruoğlu olaya karşı tepkisini şu sözlerle dile getirdi:

Kocaeli Şube Başkanımız Adem Ellialtıoğlu İzmit Cahit Elginkan Lisesinden yaşanan sorunlar üzerine okulu ziyaret etmiştir. Başkanımızın okuldan ayrılmasının ardından aynı okulda öğrenci olan kızı Okul Müdürü Atilla Demir ve Müdür Yardımcısı Ali Bayramoğlu tarafında dersten çağırılarak müdür odasında psikolojik baskıya maruz bırakılmıştır.

Sayın Yusuf Tekin bu aşağılık hareketi yapan idarecileriniz hakkında her türlü yasal hakkımızı kullanacağımızı bu işin peşini bırakmayacağımızı bilmenizi isterim. Öğrenciye psikolojik baskı yapan bu idarecileriniz, bırakın idareciliği ve öğretmenliği insanlıktan bile nasibini alamamışlardır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
5 Yorum