Öğretmenler ve memurlar için 3 yeni sınav görevi! Başvurular başladı...

Öğretmenler ve memurlar için 3 yeni sınav görevi! Başvurular başladı...
11-12 Kasım 2023 tarihlerinde 3 oturum halinde yapılacak İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesigüz dönemi sınavları için memur ve öğretmenlere sınav görevi başvuru modülü açıldı.

İstanbul Üniversitesi AUZEF güz sınavlarında sınav gözetmenliği, salon başkanlığı ya da yedek gözetmen olarak görev almak isteyenler için , başvurular alınmaya başladı. Sınav 3 oturum halinde yapılacak.

Sınav görevine memurlar da başvurabilir

Bu fırsat sadece öğretmenler için değil, aynı zamanda sınav görevini üstlenmek isteyen diğer kamu çalışanları için de geçerli. Sınav sürecingörev almak isteyen tüm kamu çalışanları başvuruda bulunabilirler.

İstanbul auzef sınav görevi nasıl alınır?

https://sinav.istanbul.edu.tr/sgs/ web adresinden sisteme giriş yaparak görev tercih talebinde bulunmaları gerekmektedir

İstanbul Üniversitesi Uzaktan öğretim sınavları nerede oluyor?

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı ara sınavları 11-12 Kasım 2023 tarihlerinde 81 il ve KKTC'de bulunan sınav merkezlerinde gerçekleştirilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.