Ali Yalçın YHS Çağrısını Yineledi 'Yardımcı Hizmetler Sınıfı GİH'e Geçirilsin'

Ali Yalçın YHS Çağrısını Yineledi 'Yardımcı Hizmetler Sınıfı GİH'e Geçirilsin'
Yardımcı Hizmetler Sınıfı'nın (YHS) kaldırılmasına yönelik yeni gelişme yaşandı. Memur-SEN Genel Başkanı Ali Yalçın, Yardımcı Hizmetler Sınıfının (YHS) sonlandırılması konusunda ısrarlı tavırlarını sürdürüyor.

Bilindiği üzere kamuda Yardımcı Hizmetler Sınıfında çalışan personel, son 5 yıldır bu hizmet sınıfının kaldırıp GİH sınıfına geçmek istiyor. Konuyla ilgili bir çok sendika ve siyasi parti yetkilisi özellikle seçimin de etkisiyle her gün yeni açıklamalarda bulunuyor ve bu taleplerini tekrar tekrar gündeme getiriyor.

Yardımcı Hizmetler Sınıfı YHS'nin kaldırılmasına yönelik son açıklama Memur -Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'dan geldi. Genel Başkan Yalçın'ın 2024 yılı içerisinde yapılması planlanan çalışmalara ilişkin yaptığı konuşmasında yardımcı hizmetlere ilişkin ifadeleri şöyle;

Yardımcı hizmetler sınıfına 3 önemli talep!

''Yardımcı hizmetler sınıfı personelinin genel idare hizmetleri sınıfına geçirilmesi, özlük haklarının iyileştirilmesi, ek göstergelerinde artışa gidilmesi gibi birçok konu gündemimizdedir.''

NOT: SİZLERDE MEMUR-SEN TARAFINDAN DİLE GETİRİLMESİNİ İSTEDİĞİNİZ TALEPLERİ YORUM OLARAK EKLEYEBİLİRSİNİZ.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
25 Yorum