Bu illerde yaşayan memurlara MUTLU haber! İmzalar atıldı: Maaşlara ek zam geliyor!

Bu illerde yaşayan memurlara MUTLU haber! İmzalar atıldı: Maaşlara ek zam geliyor!
Ocak'ta belediyelerde çalışan memurlar için büyük sürpriz! 10 ilde sosyal denge tazminat sözleşmesi ile maaşlara ek zam geliyor. Bu tür haberler, diğer belediye ve memurların ve Devlette çalışan memurların yerel seçimler öncesi beklentilerini yükseltiyor.

Kadroları belediyelerde olan memurlara sosyal denge tazminat sözleşmesi çerçevesinde atılan imzalarla ek zam geliyor. 2024 yılının ilk günlerinde Karaman, İzmir, Sakarya, Bolu, Çorum, Isparta, Yozgat, Denizli, Aydın ve Mersin belediyelerinde kadrolu ve sözleşmeli memurların maaşlarına ek zam yapılacak. Sözleşmeler yerel seçimler sonrası Mart ayından itibaren tekrar güncellenerek imzalanacak....

MEMUR MAAŞLARINA ARTIRIMLI ZAM YAPILACAK 10 İL LİSTESİ ŞÖYLE:

Karaman İl Özel İdaresi bünyesinde görev yapan memurların maddi durumlarını iyileştirmek amacıyla BEM-BİR-SEN ile sosyal denge sözleşmesi imzalandı.

Sakarya Büyükşehir ve SASKİ’de yapılan sözleşme ile , Sosyal denge tazminatı yüzde 100’e çıkarıldı.

Bolu Belediyesi ile Tüm Yerel-Sen arasında Sosyal Denge Tazminatında yüzde 120 artış öngören sözleşme imzalandı.

Çorum Dodurga Belediyesi ile BEM- BİR- SEN arasında Sözleşmesi imzalandı ve memurların tazminat haklarında önemli kazanımlar elde edildi.

Isparta Belediyesi’nde görevli memurları kapsayan Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi Bem-Bir-Sen ile imzalandı. Anlaşmada tazminat oranı en üst seviyeden imzalandı.

Denizli Buldan Belediyesi ile Türk Yerel Hizmet-Sen arasında imzalanan Tazminat Sözleşmesi ile memur ve sözleşmeli personelin maaşına iyileştirme geldi.

Mersin Silifke Belediyesindeki memurların tazminat oranı imzalanan sözleşme ile yüzde 110 olarak artış oranı yeniden belirlendi.

Aydın Germencik Belediyesi ile Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası (Tüm Yerel-Sen) arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı ve memurların tazminatında ek zam yapıldı.

Yozgat Sorgun Belediyesindeki memurların tazminatlarında artış sözleşmesi imzalandı.

İzmir Kemalpaşa Belediyesi ve Tüm Bel-Sen arasında memurların ekonomik haklarında iyileştirmeleri kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum