Büyükşehirde görev yapan memurlara müjde! Maaşlara zam yapıldı

Büyükşehirde görev yapan memurlara müjde! Maaşlara zam yapıldı
Ordu Büyükşehir Belediyesinde görev yapan memurlara toplu sözleşme zam müjdesi geldi. Bem-Bir-Sen ile Belediye Başkanı arasında imzalan sözleşme ile kadrolu ve sözleşmeli memurların maaşlarında ‘Sosyal Denge Tazminatı’ zammı yapıldı.

Memurların 2024 sosyal denge tazminatı ne kadar? Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Bem-Bir-Sen arasında imzalanan sosyal denge sözleşmesi ile Ordu Belediyesi’nde çalışan toplam 795 memur ve sözleşmeli memur maaşlarına en üst limitten iyileştirme yapıldı.

1 Ocak 2024 tarihinde ödemelere başlanacak Sosyal Denge Sözleşmeleri 7. Dönem Toplu Sözleşme kapsamında imzalanmaya başlandı.

Memurlara en üst limitten sosyal denge tazminatı verilecek

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan 795 memur ve sözleşmeli personelin yüzü ORDU Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler’in çalışanlarını enflasyona ezdirmeme kararı ile bir kez daha güldü. Ordu Büyükşehir Belediyesi’nde Bem-Bir-Sen ’e bağlı memur ve sözleşmeli personele verilecek olan sosyal denge tazminatını en üst limitte imzalayan Belediye Başkanı Hilmi Güler, bir kez daha emeğin ve emekçinin yanında olduğunu gösterdi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi ile OSKİ'de çalışan 795 memura en üst limitten sosyal denge yardımı 2024 yılından itibaren geçerli olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.