Cumhurbaşkanı'ndan kabine sonrası ÖNEMLİ açıklama: 5 bin lira ikramiye, memur ve işçi maaşları...

Cumhurbaşkanı'ndan kabine sonrası ÖNEMLİ açıklama: 5 bin lira ikramiye, memur ve işçi maaşları...
Bugün Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan kabine sonrası Erdoğan memur, emekli ve işçileri ilgilendiren önemli açıklamalarda bulundu.

Kabine toplantısının ardından konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 5 bin lira ikramiye bekleyen emeklilere tarih verdi. Erdoğan'ın ayrıca memur, emekli ve işçi maaşlarına dair açıklaması da oldu.

Emeklilere 5 bin lira ne zaman ödenecek?

5 bin lira ikramiye ne zaman ödenecek diye merak içerisinde olan emeklilere müjde Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. Bakanlar Kurulu Toplantısı sonrası konuşan Erdoğan, emeklilere 5 bin lira ikramiyenin önümüzdeki haftalarda ödeneceğini şu şekilde ifade etti:

"Emeklilere 5 bin liralık ödemeyi önümüzdeki haftalarda gerçekleştireceğiz"

Emeklilerimize yapacağımız 5 bin lira tutarındaki bir defaya mahsus ödemeyle ilgili süreç tamamlanmak üzere. Meclisimizin onayını aldık, açıkladığımız çerçevede, emeklilerimize ödemelerini önümüzdeki haftalarda gerçekleştireceğiz.

Memur, emekli ve işçi maaşları

İster emekli, ister kamu görevlisi, ister işçi olsun ücretli çalışanlarımızın hiçbirini enflasyona ezdirmeyeceğimizin bilinmesini istiyorum. 21 yılda bu konuda asla taviz vermedik, bundan sonra da vermeyeceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
9 Yorum