Polis ve jandarma mesai saatleri yeniden düzenleniyor

Polis ve jandarma mesai saatleri yeniden düzenleniyor
İçişleri Bakanlığından önemli açıklama: Polis ve jandarma teşkilatının mesai saatleri yeniden düzenleniyor.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından, polis ve jandarma personeli özlük haklarında yeni çalışma yapıldığı bildirdi. Bu çalışma içerisinde en dikkat çekeni 12/36 mesai düzeni oldu.

Jandar ve polisin yoğun çalışmaya ilişkin şikayetleri nihayet ses getirdi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, polislerin mesai saatleriyle ilgili yeni bir çalışma başlatıldığını açıkladı. Açıklamaya göre, en yakın zamanda tüm yurt genelinde polis ve jandarma yıpratıcı 12/24 sisteminden, 12/36 mesai düzenlemesine geçecek.

12/36 mesai sistemi gündemde

Kamudanhaber.net de yer alan habere göre İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, polis ve jandarma teşkilatlarının yoğun çalıştığını ve yıprandığını ifade etti. Bu nedenle en kısa zamanda tüm yurt genelinde polis ve jandarmaların 4 gruplu 12/36 mesai düzenlemesine geçmeleri için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Özlük haklarda yeni düzenleme geliyor

Bakan Yerlikaya ayrıca, polis ve jandarma personelinin özlük haklarında iyileştirilme yapılması konusunda da çalışmaların sürdüğünü dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
7 Yorum