Promosyonda Yeni Anlaşma İmzalandı! Hesaplara 21 Bin TL Yatacak!

Promosyonda Yeni Anlaşma İmzalandı! Hesaplara 21 Bin TL Yatacak!
Türkiye'de 2024 yılıyla beraber bankalarla memurlar arasında promosyon anlaşmaları imzalanmaya devam ediyor. Son promosyon anlaşması haberi Nevşehir'den geldi.

Ocak 2024 itibarıyla yüzde 49,25 memur maaş zamları sonrası bankalarla kamu kurumları arasındaki promosyon görüşmeleri devam ediyor.

Bu görüşmelerden biri de Vakıflar Bankası ile oldu. Vakıflar Bankası ile kamu kurumlarının yetkilileri tarafından atılan karşılıklı imzalar sonrasında 2024 yılı promosyonu 21 bin TL'ye yükseltildi. Söz konusu ödemeler Nevşehir'de bir kamu kurumu çalışanlarına yapılacağı ifade edildi. İşte detaylar..

VAKIFLAR BANKASI İLE PROMOSYON ANLAŞMASI YAPILDI!

Ocak ayının gelmesi ile beraber bir promosyon haberi de Vakıflar Bankası tarafından açıklandı. Nevşehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve bağlı kuruluşlar Vakıflar Bankası ile promosyon anlaşması imzalandı. Üç yılı kapsayan promosyon sözleşmesi çerçevesinde tüm memurlara tek seferde 21.000 TL ödenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.