2 Yıl İçin 25 Bin TL Ek Promosyon Anlaşması!

2 Yıl İçin 25 Bin TL Ek Promosyon Anlaşması!
Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nde (MCBÜ) personele, maaş promosyonu olarak 25 bin lira verilmesine yönelik anlaşma Akbank'la imzalandı.5 bine yakın üniversitenin tüm personeli bu anlaşmadan yararlanacak. Bu konuda güncellemeyle ilk üniversite olan MCBÜ, diğer üniversitelere de örnek oluyor.

6 bin 200 lira olan mevcut promosyon sözleşmesinin enflasyon değerlendirilerek tekrar güncellenmesi talebi ilk olarak Hürriyetçi Eğitim Sen tarafından üniversite yönetimine iletildi. Rektör Ahmet Ataç'ın yoğun çabaları sonucu Akbank ile 2 yıllık anlaşmaya varıldı.

MİKTAR PERSONELİN ONAYINA SUNULDU

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ
Yapılan 25 bin liralık anlaşma anketle personelin onayına sunuldu. Yüzde 95 tarafından miktar yeterli bulunarak kabul edildi.

MİLLİ EĞİTİMDEN DE BEKLİYORUZ
Eksik gördükleri alanlarda anında girişimde bulunduklarını belirten Manisa Hürriyetçi Eğitim Sen Temsilcisi Haldun Bilgi, "Rektör Ahmet Ataç'ın bu promosyonun güncellemesinde  büyük payı var. Bankalar normalde bu konuya sıcak bakmıyor. Türkiye'de üniversiteler noktasında ilk oldu. Şu an Türkiye'deki diğer üniversitelere örnek oluyor. Aynı güncellemeyi öğretmenler için Milli Eğitim'den de bekliyoruz" dedi.

vegazete

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum