Eski Belediye Başkanı Sağlık Bakanlığına Genel Müdür Olarak Atandı

Eski Belediye Başkanı Sağlık Bakanlığına Genel Müdür Olarak Atandı
3 dönem AK Parti'den Samsunun Çarşamba İlçesinde Belediye Başkanlığı yapan Hüseyin Dündar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın onayı ile 9 Ekim 2021 tarihli Resmi Gazetede Sağlık Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü olarak atandı. Peki Hüseyin Dündar kimdir?

Samsun'un Çarşamba ilçe belediyesini 3 dönem yöneten AK Partili'li Hüseyin Dündar en son 31 Mart seçimlerinde aday gösterilmemişti. Seçim sonrası Dündar, büyükşehir belediyesinde özel kalem müdürü, hukuk işlerinde memur ardında da Rekabet Kurumu'na atandı. Başkan Dündar, son olarak da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğna'ın onayı ile Sağlık Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü olarak atandı.

Hüseyin Dündar Kimdir ?

1971 yılında, Çarşamba'da doğdu.

Orta ve Lise Öğrenimini 1989 yılında, Samsun'da tamamladı. Aynı yıl kazandığı İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 1993 yılında mezun oldu.

28 Mart 2004 ve 29 Mart 2009 tarihinde yapılan yerel seçimlerde belediye başkanlığına seçildi ve halen bu görevine devam etmektedir.

Başkan Dündar, evli ve iki çocuk Babasıdır.

SAĞLIK BAKANLIĞI

Karar: 2021/493 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4 üncü maddeleri gereğince Sağlık Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Adem KESKİN görevden alındı

YERİNE

Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Hüseyin DÜNDAR atanmıştır.

8 Ekim 2021

Recep Tayyip ERDOĞAN

CUMHURBAŞKANI

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.