Promosyon Rekor Anlaşma! Tek Seferde 10 Bin Lira Ödenecek

Promosyon Rekor Anlaşma! Tek Seferde 10 Bin Lira Ödenecek
02 Temmuz 2021 tarihinde yapıldığı öğrenilen Kırklareli Sağlık Müdürlüğü bünyesinde çalışan personel için, tek seferde 10.020 TL ödenecek. Anlaşma Yapı Kredi Bankası ile sağlandı.

KIRKLARLELİ SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN REKOR PROMOSYON

Kırklareli Sağlık Müdürlüğü bünyesinde çalışan arkadaşlarımızın Maaş Ödemeleri Banka Promosyon İhalesi 02 Temmuz 2021 tarihinde yapılmıştır. Söz konusu ihaleye  Türk Sağlık Sen tüm çalışan arkadaşlarımızı temsilen katılmıştır. Hiç bir sağlık çalışan arkadaşımızı ayırt etmeden ötekileştirmeden, eşit miktarda ve tek seferde ödenmek üzere 10.020TL ile en yüksek miktarı veren Yapı Kredi Bankası ile anlaşma yapılmıştır. 

SAĞLIKÇI HAKLARI:

Biz bu masadan 10 bin liranın altında  bir rakam almadan kalkmayacagız diyerek ,pazarlık sürecinin seyrini değiştiren  ve masaya emeğin gücünü yansıtan sendikacı arkadaşlarımızı kutluyoruz

Not:İlgili sendika ile hiçbir illiyet bağımız yoktur sağlık emekçileri için guzel kazanımlara imza atanları yayınlamayı bir görev bilişimiz vardır.
sağlıkçıhakları

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum