Bakan Soylu'dan 10 bin polis alımı ve uzman çavuşlara yeni düzenleme açıklaması

Bakan Soylu'dan 10 bin polis alımı ve uzman çavuşlara yeni düzenleme açıklaması
Uzman çavuşlar kadroya alınacak mı? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıkladı...10 bin polis alımı ve uzman çavuşlar hakkında yeni düzenleme

TGRT Haber’de canlı yayınlanan ve Ankara Temsilcisi Ercan Gürses’in sunduğu Gündem Özel programına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

"Yayınlanan genelgeye rağmen 12-36 mesai uygulaması İstanbul ve Ankara dahil pek çok ilde uygulanmıyor" söylentilerine de cevap veren Bakan Soylu, "Uygulanıyor, ben polisimin ve jandarmamın dinlenmesini istiyorum. Polislere 10 bin kadro daha açılacak. Polislere doğudan sonra istediği yere gitmesini sağlıyoruz" dedi.

Bakan Soylu ayrıca, "Uzman çavuşlarla ilgili Meclis’in elinde çalışma var. Önümüzdeki dönem yasalaşacak. Polis promosyonları yapıldı. 27 bin artı ek 2500 lira promosyon harcamaları var" diye konuştu.

yenisafak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.