Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan affını isteyen 3 bakan kim?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan affını isteyen 3 bakan kim?
Sözcü yazarı Aytunç Erkin, 6 Mart akşamı toplanan Bakanlar Kurulu’nda Recep Tayyip Erdoğan’dan üç bakanın affını istediği ileri sürüldü.

Aytunç Erkin, Sözcü'deki bugünkü yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan üç bakanın affını istediğine dair kulis bilgisinin dolaştığını aktardı.

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

"Affını isteyen üç bakan... " başlık yazısında milletvekili olacak bakanların gündeme gelmesi üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan ile üç bakan arasındaki kulis bilgisini aktaran Erkin, yazısında, "6 Mart akşamı Bakanlar Kurulu toplandı ve Erdoğan bakanlara dedi ki: “Herkesi milletvekili adayı olarak görmek istiyorum. Buna itirazı olan var mı?” Toplantıda üç isim, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Akif Ersoy'un Erdoğan'dan aflarını istedikleri öne sürüldü. Ancak şu cümleyi de eklediler: “Görev verirseniz kabul ederiz.” Ancak… “Af” istendi" diye ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.