MHP'den 3, AK Parti'den 8 başkan istifa etti

MHP'den 3, AK Parti'den 8 başkan istifa etti
2024 yerel seçimler öncesi partilerden istifa süreci deva ediyor. Bu doğrultuda AK Parti ve MHP den il ve ilçe bşakanları istifalarını verdi.

MHP'den istifa edenler

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

MHP Gaziantep İl Başkanı Cahit Çıkmaz, Uşak'ta MHP Eşme İlçe Başkanı ve Pamukova İlçe Başkanı Arif Çakıl görevinden istifa etti

AK Parti 'den istifa edenler

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız

AK Parti Kütahya Simav İlçe Başkanı Ahmet Kulat, Balıkesir, Burhaniye AK Parti İlçe Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu, Ayvalık ilçesinde, İlçe Başkanı Ali Gür, Gediz İlçe Başkanı Mehmet Erkan, Emet İlçe Başkanı Süleyman Ciner, Ulubey İlçe Başkanı Arif Duran, Tavşanlı İlçe Başkanı Bilal Kıyak ve  Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek görevinden istifa ettiğini duyurdu

Ayrıca Ak Parti’de 3 ilçe başkanının daha istifa edeceği iddia edildi.

Ak Parti’de yerel seçimlerde aday olmayı düşünen ilçe başkanlarının 24 Ağustos 2023 Perşembe gününe kadar istifa etmeleri gerekiyor. Belediye Başkan Adayı olmayı düşünen Ak Parti Ereğli, Alaplı ve Gökçebey ilçe başkanları istifa hazırlığı yaptığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.