AK Parti'li Akbaşoğlu, 'memur zammı' için tarih verdi

AK Parti'li Akbaşoğlu, 'memur zammı' için tarih verdi
AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, 28'inci dönemin ilk kanun teklifinin en düşük memur maaşının 22 bin TL olarak düzenleneceği teklif olacağını aktardı.

AKP Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 28'inci yasama dönemin ilk kanun teklifinin en düşük memur maaşını 22 bin TL seviyesine çıkaracak teklif olacağını belirtti.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

Akbaşoğlu, "Emekli maaşlarının temmuz ayına dönük hem enflasyon farkı hem de refah payı farkını ele alacak bir düzenleme de gündeme gelecek" dedi.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

Akbaşoğlu, yeni dönemin ilk yasal düzenlemelerine ilişkin bilgi verdi. Akbaşoğlu, "28'nci dönemin ilk kanun teklifi Sayın Cumhurbaşkanımızın daha önce beyan ettiği gibi en düşük memur maaşını 22 bin TL olacak şekilde düzenleyecek teklif. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığına tabi emeklilerin de maaşlarının temmuz ayına dönük hem enflasyon farkı hem de refah payı farkının beraberce ele alınacağı bir düzenleme de gündeme gelecek. Bu düzenlemeler TBMM’nin yeni dönemde ilk faaliyeti olacak" diye konuştu. 

birgün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
17 Yorum