Erdoğan'dan toplu sözleşme ve memura zam açıklaması

Erdoğan'dan toplu sözleşme ve memura zam açıklaması
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, memurların 7. Dönem Toplu Sözleşme süreci, memur ve emekli maaşlarına ilişkin açıklamada bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, memurun toplu sözleşme sürecinin devam ettiğini ve ay sonuna kadar süreceğini belirterek, "Memurlarımıza bu zamlar gelirken, emeklilerimize hiçbir şeyin gelmemesi olacak bir şey değil. Onları da inşallah memnun edecek adımları atacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşme süreci ve emekli maaşlarına ilişkin yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

"Emeklilerimizi de memnun edecek adımları atacağız"

Şu anda memurlarla ilgili çalışmayı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız yetkili sendikalarla sürdürüyor. Bu ay sonuna kadar da devam edecek. Nitekim birinci, ikinci, açıklamalar Bakanım tarafından yapıldı. Emeklilerle ilgili de ayrıca Bakanlığımız çalışmalarını sürdürüyor. Memurlarımıza bu zamlar gelirken, emeklilerimize hiçbir şeyin gelmemesi olacak bir şey değil. Onları da inşallah memnun edecek adımları atacağız.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

TRT Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
14 Yorum