Yüreklerin Sesi "Sinan Isbeceren"

O sevgi ve mutluluğun, bazen de acıların hüzünlü müziği "Sinan Isbeceren." Aşk her zaman mutluluk ve aile ortamı değildir. Aşk müzikle kendini birazda olsa içini rahatlatabilmek, dökebilmektir.

Herkesin bir derdi var, derde çarede var. Sen ki sevgilinden ayrılır veya ne bileyim kavga edersen, bütün ruhunu müzik ile dinlendireceksin. Müzik herşeyin doğasıdır. Yaşam sevincinizi her zaman mutlu geçirin. Spor, sanat ve müzik... Bu 3 seçenek hayatın her zaman ilerlemesini sağlayan ve sizleri huzurlu hale getiren, geleceğini devam ettiren, karanlığını aydınlığa çeviren hayat kurallarımızdan birileridir.

Sinan İşbeceren müzisyen kardeşimiz, abimiz, dostumuz veya müzisyen aileden biri, her ne olursa olsun sonuçta hepimiz Türkiye'yiz.

Ölüm vardır ne de olsa.

Bugün var yarın yokuz.

Aşkın ruh hali müziğimizi dinleyememek var.

Sevdiğini görememek var. Ölüm var ölüm...

Sinan Isbeceren'i yeni dinlemeye başladım diyebilirim. Diyeceksiniz ki yeni dinlemiş hemen anlatmaya başlamış. Müzisyenleri keşfetmek, takip etmek lazım ki onların verdiği emek ve sizinde onlara verdiğiniz katkı olmalıdır. Beğendiğiniz müzikleri dinleyerek ve albümlerini satın alarak destek olunabilir.

Sensin benim kaderim

Sensin benim çiçeğim                                              

Senin için ölürüm, ben sensiz bir deliyim...

sözleri ile insanların sevgisine ve bedenine işleyerek şarkısını sevdirmeye başlamıştır. Çevrede illa ki çok tanılmak için müzikle uğraşan biri olmamak gerekir. Tabi ki de tanılmak ve yaptığın müziği tanıtmak lazımdır ama Sinan İşbeceren müzisyen kardeşimiz kendi halinde çok tanılan biriside olabilir. Belki de onu fazla tanıyanlarınız yoktur. İşte bu noktada, ben yazarlık hayatım boyunca her insanı anlatmaya ve her kişiliğin verdiği emeğe saygı duyarak daha çok insanın dinlemesini, müzikle uğraşan, sanatla uğraşan vb. kategorilere yazılarımda da yer vermiş bulunuyorum.

Böyle müzisyen kardeşlerimizin yeterince değeri bilinmiyor olabilir. İnsanlar belirsiz bir şekilde değişik tarzda müzikler dinliyorlar. Türkiye'de kardeşlerimize daha çok destek verilmesini gerektiğini söylemesem de olmaz.

Her yetenek farklıdır. Kendilerince bir işler yapan, yeteneğini sunan bir sürü dostlarımız var. Kızılay veya Yeşilay gibi kurumlara nasıl bağışta bulunup bir insanın belki de birçok kişinin hayatının kurtulmasını sağlıyorsak, müzisyen kardeşlerimizin hepsine de saygı duymamız, gerektiğinde destek olmamız lazım. Neden mi? Çünkü biz Türkiye'yiz.!

Benim burada sakın reklam yaptığımı da düşünmeyin. Sadece gerçekleştirmek istediğim bir amacım, bir planım, bir hedefim var o kadar...

Amacım her insanın daha çok destek ve önlem taşımasını, gerektiğinde onlara yardım da bulunmak, eski tarihimizin daha çok bilinmeyen ama bu vatan için verdiği kahramanlık ve canları anlatmak, daha küçük kardeşlerimizin bir yerlere gelmesini düşünmek, düşündürmek, elimden geldiğince her insanın değerini anlatmak için ben buradayım ve olacağım. Eski oyuncuları anlatma planımdan sonra yeni düşündüğüm fikir ve amacımda daha çok değerinin bilinmesi gereken müzisyen, sanatkar, yazar arkadaşlarımızı anlatma serilerim olacaktır

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Emre Can Bez Arşivi