34 yaşındaki Semra Öğretmen vefat etti

34 yaşındaki Semra Öğretmen vefat etti
Semra Kamalak 34 yaşında idi. Bir kız bir erkek iki çocuğu vardı. merhumenin genç yaşta hayata veda edişi ailesini, sevenlerini ve çalışma arkadaşlarını üzdü. Mekanı Cennet olsun.

KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT – Şehit İdari Ataşe Galip Özmen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tarih Öğretmeni Semra KAMALAK bir süredir tedavi gördüğü Necip Fazıl Şehir Devlet Hastanesinde 20/08/2022 Cumartesi günü Hakkın rahmetine kavuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman yayınladığı taziye mesajında "İlimiz Şehit İdari Ataşe Galip Özmen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tarih Öğretmenimiz Semra KAMALAK, Şubat ayından bu yana tedavi gördüğü Necip Fazıl Şehir Devlet Hastanesinde 20/08/2022 Cumartesi günü Hakkın rahmetine kavuşmuştur. 

Henüz 34 yaşında olan Semra Hocamızın bir kız, bir erkek iki çocuğu vardı. Hocamıza Allah'tan rahmet, eşine, kıymetli yavrularına ve yakınlarına başsağlığı dilerim."dedi. 

marastahaber

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.