4 okul müdürüne soruşturma

4 okul müdürüne soruşturma
Trabzon ve Kocaeli de okul müdürlerine soruşturma

Trabzon'da bir okul müdürü hakkında idari soruşturma başlatıldı

BİR OKUL MÜDÜRÜ HAKKINDA SORUŞTURMA

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

Trabzon’da velilerden talep edilen yüksek bir meblağın Milli Eğitim Bakanlığına şikayet konusu olduğu ve konu hakkında Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce de idari soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Karakaş’ın müdürlüğü döneminde LGS’de ilçenin başarı skalası yükselirken, okullarda da disiplin sürecinin etkin bir şekilde işletilmesi bekleniyor.

 Kocaeli’de o okulllara ‘zorunlu bağış ve kayıt parası’ soruşturması!

Okul kayıt sürecinde istenen zorunlu bağış veya kayıt parası adı altında alınan ücretler nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçerek ilimizdeki 3 okulda soruşturma başlattı. Bakanlığın hangi okullarda soruşturma başlattığı ise haberimizde..

Son günlerde gündeme gelen zorunlu bağış veya kayıt parası adı altında okulların kayıt sürecinde istediği ücretleri veliler şikayet etmişti. Alınan şikayetler üzerine Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçmişti. Bakanlık tarafından başlatılan soruşturma kapsamında ise Kocaeli’deki 3 okul incelemeye alındı. Soruşturma açılan okullar arasında 23 Nisan İlkokulu, Edebali Ortaokulu ve Şehit Polis Volkan Sabaz İlkokulunda..

bugunkocaeli.com/61medya.com

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum