40 bin atama bekleyen öğretmenlerin gözü Meclis'te

40 bin atama bekleyen öğretmenlerin gözü Meclis'te
Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz Mecliste yaptığı konuşmasında, atama bekleyen öğretmenlerin gözü kulağının yüce Mecliste olduğunu ve ek 40 bin atama beklentisinde olduğunu söyledi.

OLCAY KILAVUZ (Mersin) – Öğretmenlerimiz bizleri sevgisiyle ve şefkatiyle eğiten, millî, manevi, insani ve ahlaki değerlerimizi öğreten ulvi bir vazifenin mensuplarıdır. Böylesi kutsal bir vazifeyi icra eden öğretmenlerimizin gözü kulağı yüce Meclistedir. Öğretmenlerimiz ek 40 bin atama beklentisi içerisine girmiştir. Ülkemizin dört bir yanında fedakârca görev yapmaya hazır olan öğretmenlerimizin tek gayesi çok sevdikleri mesleklerini yapmak ve vatanına, milletine hayırlı insanlar yetiştirmektir. Öğretmenlerimizin taleplerini ve beklentilerini karşılayarak yüzlerini güldürelim, ek 40 bin öğretmen atamasıyla müjdeli bir haber verip okullarına ve öğrencilerine kavuşturalım. Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi saygıyla selamlıyorum.

Kamubiz.com ÖZEL/ ANKARA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.