Bakan Mahmut Özer, İl Müdürünün İstifasını İstedi

Bakan Mahmut Özer, İl Müdürünün İstifasını İstedi
Bakan Mahmut Özer İl Milli Eğitim Müdürünün İstifasını İstediği İddia Edildi.

Bakan Mahmur Özer döneminde önce Eskişehir İl Müdürlüğüne atanan ve 38 gün sonra Burdur Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Nesrin Kakırman Hakkında organize suç örgütü liderliği suçlamasıyla yakalama kararı bulunan Sedat Peker’in, “yüzde 90’ı Ak Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’na yüzde 10 ise Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman’a ait olan Maya Eğitim Danışmanlık şirketi var” şeklinde açıklaması olmuştu.

Ayrıca Şu an Burdur İl Milli Eğitim Müdürü olan Nesrin Kakırman, 2019'da hem Maya Araştırma Dan. Eğitim. Org. şirketinin ortağı hem de Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürüdür. Kendisin Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürüyken kendi şirketiyle iş yaptığına dair paylaşımlar basında yer aldı.

Bu gelişmeler sonrası Bakan Mahmut Özer'in şu an tartışmalı isim Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’nun kardeşi olan Burdur İl Milli Eğitim Müdürünü direk olarak görevden almaktan imtina ettiği ve bu yüzden İl Müdürü Kakırman'dan görevinden istifa etmesi yönünde bir telkininin olduğu iddia edilirken İl Müdür Kakırman'ın ise istifa etmeyeceğini kendisinin takdir etmesi halinde görevden alınması yönünde fikrini beyan ettiği konuşuluyor konu ile ilgili taraflara bu iddiaları sormak için ulaşmaya çalışsak ta ulaşamadık bu konuda tarafların açıklamaları olması halinde sitemizde yer vereceğiz.
mebpersonel.com

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum