Başarı Belgesi MEBBİS Modülünde Nasıl Görüntülenir? Çıktı Nasıl Alınır?

Başarı Belgesi MEBBİS Modülünde Nasıl Görüntülenir? Çıktı Nasıl Alınır?
Öğretmenler başarı belgelerinin MEBBİS modülünde nasıl görüntülendiğini araştırıyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, tüm öğretmenlere ve idarecilere başarı belgesi gönderildiğini açıkladı. Peki öğretmenlere verilen başarı belgesi MEBBİS'te nasıl görüntülenir? Başarı belgesinin çıktısı nasıl alınır? Detaylar Öğretmen MEB'de...

Öğretmenler, kendilerine verilen başarı belgesini görüntülemek için öncelikle MEBBİS'e giriş yapacaklardır. Sonrasında sırasıyla Kişisel Bilgiler Modülü ve Ödül Kaydı sekmelerine tıklayarak kendilerine verilen başarı belgelerini görüntüleyebilirler.

Okul idareleri tarafından ise başarı belgeleri toplu olarak çıkartılabilecektir. Başarı belgesini çıkartmak için MEBBİS'e giriş yaptıktan sonra sırasıyla e-Personel Modülü>Raporlar>Toplu Başarı Belgesi 2. Dönem sekmelerine tıklamaları gerekmektedir.
ogretmenmeb.com

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.