Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Küçükali atandı

Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Küçükali atandı
Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan’ın görevinden alınmasının ardından, Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Murat Küçükali Diyarbakır’a atandı.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından görevinden alınan Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan’ın bakanlık bünyesine çekildiği öğrenildi. Arslan’ın yerine Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali atandı. Tokat’ta eğitimde yaptığı başarılı çalışmalarla adından söz ettiren Küçükali’nin hafta başında yeni görevine başlayacağı belirtildi.

Murat Küçükali Kimdir?

Tokat’ın önce Zile ilçesinde öğretmenlik ve ardından ilçe müdürlüğü, sonrasında da İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Murat Küçükali, Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. 10 Haziran 1973’te Trabzon’un Sürmene ilçesinde doğan Murat Küçükali, ilk ve orta öğrenimini Sürmene’de tamamladı. 1996’da 19 Mayıs Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliğini bitirdi. Aynı yıl Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olarak Malatya’da göreve başladı. 2004’te Samsuna atandı. 2011’den itibaren Zile’de öğretmenlik ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yaptı. 05 Kasım 2018 tarihinden itibaren İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapmaktadır. Evli ve üç çocuk babası olan Murat Küçükali, hem Zileliler, hem de Tokatlılar tarafından çok sevilmiş, projeleriyle şehirdeki eğitime büyük katkılar sağlamış başarılı bir isimdi. Küçükali, pazartesi günü Diyarbakır’daki görevine başlayacak.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.