EBS Başkanı 76.Madde atamalarını eleştirdi, sonra da sınavsız atanan şube müdürüne hayırlı olsuna gitti

EBS Başkanı 76.Madde atamalarını eleştirdi, sonra da sınavsız atanan şube müdürüne hayırlı olsuna gitti
Egitim-Bir-Sen İstanbul 4 Nolu Şube Başkanı aynı zamanda İstanbul Memur Sen İl Temsilcisi Talat Yavuz geçitğimiz ay yazmış olduğu HASAR TESPİT RAPORU GİTTİKÇE KABARIYOR! başlıklı yazısında 76.Madde atamalarına değinerek şu ifadelere yer vermişti

76. MADDE ATAMALARI: İstisna idi, genel bir atama biçimine dönüştü. Adalet duygusu yok edildi. Nepotizm, hemşericilik, kayırma, meslek dışından atama ve yükseltme, eşi dostu memnun etme gayreti meslek etiğini yerle bir etti. 76. Madde atamaları, keyfi görevden almalar ve belli belirsiz suçlamalarla birleşti, artan olumsuz etkisi ile uzun yıllar sürecek ve konuşulacak bir döneme şahitlik ediyoruz.

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

Yukarda görüldüğü üzere Başkan Yavuz özetle 76.Madde atamaları ile Adalet duygusu yok edildiğini ifade etmiş.

Aynı Başkan Yavuz bu açıklamasından bir ay sonra ise facebook hesabında yapmış olduğu aşağıda ki paylaşımda Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Aykut Beşiroğlu'nu ziyaret ederek Örnek Bir Mücadele sonucunda atandığını ifade etmiş.

Öncelikle ataması yapılan şube müdürünün kararnemesinde mahkeme yargı kararı bir atama olmadığı Başkan Yavuz'un adelet duygusunun yok edildiği dediği 76.madde atamasından yapıldığını aşağıda ki kararnameden inceleyebilirsiniz.

Ya gerçekten Başkan Talat Yavuz şube müdürünün 76.Madde kapsamında atandığını bilmiyor aksi bir durumda ise yorumu siz değerli okurlarımıza bırakıyoruz.

mebpersonel

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.