Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı koronadan vefat etti

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı koronadan vefat etti
Covid-19'dan dolayı yoğun bakımda yatan Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mithat Sevin hayatını kaybetti.

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mitat Sevin'in ölümü sevenlerini yasa boğdu. Sevin corona virüsü tedavisi gördüğü Yeni mahalle devlet hastanede bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti. 

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve sendikanın Gaziantep şubesi kurucularından 59 yaşındaki Mitat Sevin'in ölüm haberini Eğitim-Bir-Sen Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Gök sosyal medya hesabından şöyle duyurdu; " Davamızın, her aşamasında, her kademesinde yoldaşlık ettiğimiz dava adamı Mithat Sevin ağabeyimiz Ankara'da rahmet-i Rahman'a kavuşmuştur"

Eğitim caimiasının çeşitli kademelerinde öğretmenlik, idarecilik ve sendika başkanlığı yapan ve sevilen eğitimci Mitat Sevin hastaneye yatış süreci ve yoğun bakım ünitesindeki tedaviyi kendi sosyal medya hasabından şöyle duyurmuştu;

"Değerli dostlar, 9 günlük yoğun bakımdan sonra bu gün tekrar servisteyiz. Bu günleri gösteren Rabbimize hamd olsun. Dualarına bizleri ortak eden, yalnız bırakmayan siz değerli dost, akraba, arkadaş, kardeş ve sevenlerimize sonsuz teşekkürler. Duaya devam inşaallah"

Millieğitim Bakınlığının sevilen bürokratlarından ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı 4 çocuk babası Mitat Sevin'in cenazesi önümüzdeki saatlerde Gaziantep'e getirilerek Asri Mezarlıktaki aile mezarlığına defnedileceği öğrenildi.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.