Hakkında soruşturma açılan eski il mem yardımcısı vefat etti!

Hakkında soruşturma açılan eski il mem yardımcısı vefat etti!
İl Milli Eğitim eski Müdür Yardımcısı Hüseyin Akdağ'dan acı haber geldi.

Hakkında haksız yere soruşturma açılan ve açılan soruşturmanın neticesinde idarecilik yetkisi alınan Mardin'in sevilen eğitimcisi Mardin İl Milli Eğitim eski Müdür Yardımcısı Hüseyin Akdağ'dan acı haber geldi.

Kızıltepe İlçesine bağlı Fındıktepe Köyünde aracında baygın halde bulunan Hüseyin Akdağ, kaldırıldığı Mardin Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahaleden sonra Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Yoğun Bakım Servisine sevk edilmişti. Mardin'de eğitim camiasının sevilen simalarından Hüseyin Akdağ, yaşama tutunma mücadelesini kaybetti. 

Mardin İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıllığı görevini yürütürken kurum içinde yapılan iş ve işlemlerle ilgili talep edilen soruşturma kapsamına haksız yere dahil edilerek, soruşturma dosyasına ismi eklenen Mardin'de eğitim camiasının sevilen isimlerinden Hüseyin Akdağ, kendisine takınılan haksız tutuma daha fazla dayanamayarak, yaşadığı ruhi bunalımın getirdiği rahatsızlıkla hastaneye kaldırıldı. Yakınları tarafından önce Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesine, oradan da Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Sevilen eğitimci Hüseyin Akdağ, yaşama daha fazla tutunamayarak gece saatlerinde vefat etti.

Önceki gün yaklaşık 5 saat süren zorlu bir ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesi yaşam destek makinasına bağlı olarak tedavisine devam edilen Mardin'de Eğitim Camiasının Beyefendisi olarak tanınan Hüseyin Akdağ'dan acı haber biraz önce geldi.

HAKSIZ YERE HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILMIŞTI
Hatırlanacağı üzere bir önceki dönem İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Polat döneminde Mardin'de daha önce yapılan iş ve işlemlerde imzası olmamasına rağmen Hüseyin Akdağ'la ilgili soruşturma açılmış ve İl Milli eğitim Müdür yardımcılığı görevinden alınmasına vesile olmuştu.

Aynı sorışturma dosyasında haksız yere ismi geçirilen Siraç Badur da yüksek tansyona bağlı olarak kendi aracında seyir halindeyken beyin kanaması geçirmiş ve kaldırıldığı hastanede vefat etmişti. 

Mardin Life Gazetesi olarak; sevilen eğitimci Hüseyin Akdağ'a Allah'tan rahmet, kederli ailesi, sevenleri ve Mardin'deki eğitim camiasının bütün neferlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz. 

TAZİYESİ  

Merhum Hüseyin Akdağ'ın cenazesi yapılan otopsinin ardından Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi morgundan alınarak 08.00'de Fındıktepe Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir. 

Hüseyin Akdağ'ın taziyesi aynı köyde düzenlenecektir. 
mardinlife

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum