İki öğretmen hayatını kaybetti

İki öğretmen hayatını kaybetti
Aydın'ın Didim ilçesinde serinlemek için denize giren emekli öğretmen boğularak, Samsun'da görev yapan 62 yaşındaki matematik öğretmeni geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti.

Samsun'da görev yapan 62 yaşındaki matematik öğretmeni geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti.

Canik Türk Telekom Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yıllarca idarecilik yapan, akabinde matematik öğretmeni olarak görevine devam eden 62 yaşındaki 40 yıllık öğretmen M. Yaşar Bulutlu, İzmir'de bulunduğu sırada kalp krizi geçirdi.

Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan öğretmen sevenlerini derin üzüntüye boğdu.

M. Yaşar Bulutlu, Kıranköy Mezarlığında defnedilecek.

 Öğretmenin vefatının ardından bir mesaj yayımlayan İl Milli Eğitim Müdürlüğü, "Canik Türk Telekom Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi matematik öğretmenimiz M. Yaşar Bulutlu vefat etmiştir. Merhum öğretmenimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve eğitim camiamıza baş sağlığı diliyoruz" açıklamasında bulundu.

Aydın'ın Didim ilçesinde serinlemek için denize giren emekli öğretmen boğularak hayatını kaybetti.

Aydın'ın Didim ilçesinde serinlemek için denize giren emekli öğretmen boğularak hayatını kaybetti.Olay, Altınkum Mahallesi Şeker Tur Sitesi'nde meydana geldi. 

Edinilen bilgiye göre, emekli öğretmen Önder Özgür (70) serinlemek denize girdi. Özgür'ün bir süre sonra çırpındığını fark eden vatandaşlar şahsı kıyıya çıkartarak durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri Özgür'e ilk müdahaleyi yaparak ambulansla hastaneye kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan Özgür hayatını kaybetti. 

Özgür'ün ölüm haberini alan ailesi ve sevenleri yasa boğuldu.Olayla ilgili soruşturma sürüyor

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.