İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Polat başka ile atandı!

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Polat başka ile atandı!
MEB'de görev yeri değişikliği yapıldı. Nevşehir yeni müdür kim oldu? Nevşehir il milli eğitim müdürü Mehmet POLAT kimdir? Sürpriz atama ile Mardin İl müdürü Mehmet Polat Nevşehire müdür oldu. Mardin Milli Eğitim Müdürlüğüne ise Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir atandı. Mehmet Polat Mardine 8 ay önce atanmıştı..

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne yeni atama yapıldı. Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine 8 ay önce atanan Mehmet Polat Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandı. Mardin Milli Eğitim Müdürlüğüne ise Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir atandı.

Nevşehir’de uzun yıllardır Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde bulunan Murat Demir, akşam saatlerinde çıkan kararname ile Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı.  Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir de Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandı.

24.05.2016 tarihinde Nevşehir Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Murat Demir yerine göreve atanan yeni İl Milli Eğitim Müdürü müfettiş kökenli Mehmet Polat oldu.

Yenil Milli Eğitim Müdürü Mehmet Polat'a yeni görevinin hayırlı olmasını diliyor, Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Demir'e de hizmetleri için teşekkür ediyoruz.

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet POLAT kimdir?

1970 yılında Adıyaman ilinin Besni ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Besni ilçesinde tamamladı. 1990 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Giresun Eğitim Yüksek Okulu Sınıf Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. Aynı yıl Zonguldak ilinin Yenice ilçesine bağlı Kayaarkası köyünde müdür yetkili öğretmen olarak göreve başladı. 1994 ile 2009 yılları arasında Adıyaman ilinin Besni ilçesindeki çeşitli okul ve kurumlarda öğretmen ve yönetici olarak çalıştı. Milli Eğitim Bakanlığının açmış olduğu İlköğretim Müfettiş Yardımcılığı Sınavı’nı kazanarak 2009 yılında Mardin iline İlköğretim Müfettiş Yardımcısı olarak atandı. 

Mardin ilinde Maarif Müfettişi olarak görev yapmakta iken 2016 yılında Bakanlık Maarif Müfettişi olarak atandı. 02.02.2021 tarihinde Mardin İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlayan Memet POLAT, evli ve 5 çocuk babasıdır.
fibhaber

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.