İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin de Görevden Alınması Bekleniyor

İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin de Görevden Alınması Bekleniyor
MEB Bakanı Mahmut Özer'in göreve başlaması ile Genel Müdürlük, Daire Başkanlığı, İl Milli Eğitim Müdürlükleri boyutunda değişimler hızı bir şekilde devam ediyor.

MEB taşra teşkilatında şu ana kadar Hatay Bursa, Kocaeli , Ankara, İzmir, Kahramanmaraş Kayseri, Ağrı, Sivas , Sakarya ,Samsun ,Düzce, Şanlıurfa il müdürlerinde değişiklik yapıldı.

Bilindiği üzere Ankara İl Müdürü Turan Akpınar görevden alınarak yerine Harun Fatsa atandı. Bu değişimin olmaması adına Ankara Milletvekili ,AK Parti MYKY üyesi ,Memur-Sen Onursal Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu'nun çabalarında sonuç vermediği basına yansımıştı.

İl müdürlü değişimi yapılan illerde yeni il müdürleri kısa bir süre içerisinde görev değişiklikleri yapması bekleniyor.

Ankara İl müdürü Harun Fatsa'nın görev değişimleri konusunda çalışma yaptığı, müdür yardımcıları ve bir çok ilçede görev değişikliklerin yapılması yönünde çalışmalar devam ediyor.

Kısa bir zaman içerisinde değişimlerin yapılacağı konuşulurken sonraki haberlerimiz de görevden alınacak ilçe müdürlüklerine dair ayrıntıları paylaşacağız.
mebpersonel

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
5 Yorum