İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde, 25 bin 250 lira promosyon anlaşması

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde, 25 bin 250 lira promosyon anlaşması
Amasya Merzifon İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde devam eden maaş promosyon ihalesini, tek seferde 25250 Lira ile Yapı Kredi bankası kazandı.

Merzifon İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 1091 personeli için bugün yapılan banka promosyon ihalesini 36 ay süre ve peşin ödeme tek seferde 25250 Lira ile Yapı Kredi bankası kazanmıştır.

İhale öncesi şartname hazırlıklarında ve sonrasında kurum müdürlüğümüz ile yapılan toplantılarda ve ihale esnasında  tüm sendikalar (TÜRK EĞİTİM SEN,EĞİTİM BİR SEN,TEÇ-SEN,EĞİTİM İŞ,EĞİTİM SEN)  çalışanlarımızın menfaatine ortak hareket etmişlerdir.

İhale hazırlıklarına ve ihaleye tüm sendikaları dahil eden İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze,ihaleye katılan Halk Bankası,Akbank,Ziraat Bankası,Finansbank,Yapı Kredi Bankası ve İş Bankası yetkililerine teşekkür ediyoruz. Merzifon MEM personellerine hayırlı olsun

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum