İşte İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğüne Adı Geçen 3 İsim!

İşte İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğüne Adı Geçen 3 İsim!
İstanbul Milli Eğitim Müdürünün Görevi Sona mı Eriyor? Kamuajans.com'da yer alan iddiaya göre İstanbul'da Eğitim Müfettişleri Başkanlığı görevini yürütürken 2012 yılında Tokat'a İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan ve 27 Ağustos 2018'de İstanbul Milli Eğitim Müdürü olan Levent Yazıcı görevden alınacak. Yerine ise İrfan Zeki Er, Niyazi Kaya ve Serkan Gür'ün isimleri dillendiriliyor.

Milli Eğitim Bakanı Prof.Dr.Mahmut Özer göreve geldiği ilk günden itibaren kamuoyuna, yaptığı atamalarla kendi kadrosunu kurarak çalışma yürüteceğini göstermişti. Özellikle Rize ve Tokat kökenlilerin üstdüzey atamaları dikkat çekmişti. 

Müsteşar Yusuf Tekin'in Bakan olması halinde Genel Müdür yapmak istediği ilk sıradaki simlerin başında Levent Yazıcı geliyordu.Ziya Selçuk'un bakanlığı döneminde Hamza Aydoğdu ve ibrahim Er tarafından en çok desteklenen ve Tokat'tan beklenmedik şekilde gelerek İstanbul'a il müdürü yapılan Yazıcı, Ziya Selçuk döneminde Bakan Yardımcısı yapılmak istenmişse de İslami STK'ların İstanbul'un başından ayrılmasına sıcak bakmaması nedeniyle  engellenmiş oldu. Ancak Ankara kulislerinde İrfan Zeki Er ve Niyazi Kaya isimleri ile Bakan Mahmut Özer'e yakınlığı ile bilinen Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Serkan Gür'ün isimleri İstanbul için çoktan dillendirilmeye başlandı.
kamuajans.com

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum