Kadrosuz usta öğreticilerden Genel Müdür Yusuf Büyük'e çağrı

Kadrosuz usta öğreticilerden Genel Müdür Yusuf Büyük'e çağrı
Halk eğitim merkezlerde görevli Kadrosuz usta öğreticiler, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Yusuf BÜYÜK'e seslerini duyurmaya çalışıyor.

Sayın Genel Müdürüm 

Sizin müjdeli paylaşımınızı büyük bir heyecanla bekledik,sevindik,umutlandık. 

Yazının içeriğini okuduğumuz da ise sevincimiz yarım kaldı. Bizler için görüşmeler yaptığınızı bu adımın sizin girişimleriniz ile gerçekleştiğini biliyoruz ve teşekkür ediyoruz. 

90 bin usta öğreticinin yalnızca %10’luk bir kısmının bu karar sonucunda kurslarını açmaya devam edebileceğini büyük bir çoğunluğun mağduriyetinin devam edeceğini bilgilerinize sunuyoruz. 

Bizler bugüne kadar devletimizin bize uygun gördüğü çalışma koşullarına karşı gelmedik öyle uygun görülmüştür dedik ve görevlerimizi yerine getirdik. Milli bayramlara gösteriler hazırladık o gün ders ücretimiz kesildiği için kimseye sitem etmedik. Dini bayramlarda 9 gün tatil oldu ders ücretlerimiz kesildi ALLAH DEVLETİMİZE ZARAR VERMESİN, SAĞLIK OLSUN” dedik. 

Pandemi başladığı ilk günden itibaren gönüllü olarak ülkemizin dört bir tarafındaki usta öğreticiler maske, koruyucu kıyafet dikimi için canla başla görev yaptık. 

Dünyayı etkileyen bir salgında 10 aydır ders açamadığımız için çok zor duruma düşmemiş olsaydık biliyorum ki yine bu çalışma şartlarını kafi görürdük. 

Yılda en fazla 10 ay çalıştığımız için kısa çalışma ödeneğinden ve işsizlik maaşından faydalanamadık. 

Mevzuat mağduru olduğumuzu ve özlük haklarımız  için mücadelemize devam edeceğimizi, sizin de her zaman olduğu gibi bizi destekleyeceğinizi biliyoruz.  

Saygılarımızla 

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.